teisipäev, 18. juuli 2017

Krõbesaiad grillitud aprikoosi, kitsejuustu ja meega

Bruschettad on alati head snäkid ning lihtne ka valmistada ja mõnus krõbistada. Siit üks suvine aprikoosi ja sinna mõnusa soolase nüansina juurde kitsejuustuga versioon. Originaalis on ka lisatud vedel mesi, aga mina jätsin selle igaühele endale soovi korral lisamiseks. Ma nimelt ise mett ei tarbi,  kui siis vaid väga ekstreemolukorras, kui muu ei aita. Seetõttu ma seda sinna vabatahtlikult kohe ei lisanud ka ning minu meelest olid aprikoosid just parajalt magusad ka juba ise.


Vaja (4-6le):
12 õhukest saiaviilu
6 aprikoosi
12 viilu kitsejuustu
(vedelat mett)
oliiviõli
värsket lavendlit, rosmariini vm ürti
soola, pipart

Rösti oliiviõliga piserdatud saiaviilud ahjus või grillil krõbedaks. Puista peale soola. Poolita aprikoosid. piserda neidki õliga ning rösti pannil või grillil kergelt läbi. Tõsta igale saiaviilule kitsejuustu, säti peale aprikoosiviil, nirista üle meega ja lisa värskelt jahvatatud pipart ning ürte. Serveeri kohe!

allikas: Toit&Trend juuli-august 2017

Kommentaare ei ole: