pühapäev, 10. veebruar 2019

Täidetud pita sai

Pita -Lähis-Idas ja Araabiamaades populaarne lapik nisuleib, mis küpseb seest õõnsaks. Tekkinud "taskusse" pannakse erinevaid täidiseid.
Olin poes juba päris mitmel korral müügil näinud pitat - http://lameleib.eu/pood/pita/ , seetõttu otsustasingi lõpuks ära proovida. Kuna tegemist küpsemise raames seest õõnsaks  mineva pagaritootega, siis saab sinna igast head ja paremat sisse panna ning maitsev toit ongi valmis. Kuna Lameleiva pakutav sai on juba valmis, ainult soojendamise vaev, siis see teeb roavalmistamise veel eriti lihtsaks. Soojenda, lõika avaus ning säti sisse, mida hing ihkab. Ja naudi.


Vaja(4-le):
1 pakk pitasaiu
rebitud liha
tomat
kurk
roheline salat
paprika
sinihallitusjuust


Haki kõik täiteained ning pane saiad sooja. Kui viimased on valmis, siis lõika avaus ja pane endale meelepärases järjekorras täidiseained sisse. Ja alusta kohe  maiustamist. Kiire ning toitev õhtusnäkk ongi valmis.

Kommentaare ei ole: