pühapäev, 22. aprill 2012

Pasta Carbonara

Just paras lõpp mõnusale päikesepaistelisele pühapäevale, kus sai jalutatud Sadama turule ja sealt edasi juba mõne jalapuhkamispeatusega vanalinnas, koju tagasi tuldud. Tubli kolmetunnine ring. Nautisime ilma, turusaadusi kui ka nüüd juba koduvaasis olevaid lilli.



Vaja:

250g pastat

150g sinki
110g suitsupeekonit
200g kirsstomateid
200ml vahukoort
soola-pipart

Valmista pasta kas ise või keeda valmistoode vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Samal ajal pruunista kuival pannil tükeldatud peekon, seejärel lisa tükeldatud sink, ning kuumuta veel ca minut. Kalla peale koor ja kuumuta keemiseni. Lisa tükeldatud tomatid. Lase veidi nö tõmmata ning sega kokku valmis pastaga.
Klaas veini kõrvale ja pikk nädal ongi seljatatud.

allikas: Poisid köögis 2(Lemmikute lemmik pasta carbonara)

Kommentaare ei ole: