laupäev, 21. aprill 2012

Rikkalik shokolaadi-toorjuustutort

Ega soolane ei saa ka jääda ilma magusata. Nii me peale kana-kõrvitsahautist end shokolaadil hellitada lasimegi.


Vaja:
1pakk shokolaadimaitselisi küpsiseid
80g võid

1kg toorjuustu
4 muna
200g suhkrut
1tl vanillisuhkrut
2spl jahu
200g hapukoort
50ml 35% koort
70g tumedat shokolaadi
100g piimashokolaadi
100g valget shokolaadi

Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga ühtlaseks massiks. Suru see lahtikäiva koogivormi põhja.
Täidiseks sega omavahel toorjuust, munad, suhkrud, jahu, hapukoor ning rõõsk koor.

Jaota täidis kolme võrdsesse ossa. Esimesele lisa sulatatud tume shokolaad ning kalla ettevalmistatud põhjale. Teisele osale lisa sulatatud piimashokolaad ning lisa ettevaatlikult tumeda kihi peale vormi. Viimasele osale lisa sulatatud valge shokolaad ja lisa seegi ettevaatlikult piimashokolaadi kihi peale.
Küpseta kooki 175 kraadises ahjus tund aega, lase seal ka maha jahtuda ja hoia kuni serveerimiseni külmikus.


allikas: Oma Maitse aprill 2012

Kommentaare ei ole: