Vaja (u 23tk):
200g valget šokolaadi
250g mascarponet
30g kuivatatud kirsse
3spl kama
soovi korral 1spl Vana Tallinna likööri
Katmise variandid, mida mina kasutasin:
tumedat šokolaadi
kama, kaneeli ja suhkrusegu (kõike võrdses koguses)
Sulata valge šokolaad vesivannil ning lase veidi jahtuda. Sega hulka mascarpone ning sega või mikserda täiesti ühtlaseks kreemiks.
Lisa tükeldatud kirsid (või muud meelepärased marjad), kama ja liköör, kui kasutad seda. Sega läbi ja lase massil külmkapis taheneda, nii tunnike.
Vormi trühvlikommi suurused pallid ja aseta need alusele, mis fooliumiga kaetud. Lase veelkord külmkapis taheneda, nii pool tunnikest.
Kata kommid vastavalt omale soovile, kas sulatatud tumeda šokolaadiga või kama-kaneeli-suhkru seguga. Võid kaunistada veel omakorda kuivatatud marjadega. Hoia komme külmas.
allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar