Mõnus, mahe ja parajalt rohke juustuga kook. Algses retseptis oli tegemist küll vaarikapüreega, mille sujuvalt asendasin tervete vaarikatega.
Vaja:
100g šokolaaditäidisega vahvleid
3spl sulatatud võid
150g valget šokolaadi
650g maitsestamata toorjuustu
1dl suhkrut
3 muna
külmutatud või värsked vaarikad (nii täidisesse kui kaunistamiseks)
Purusta vahvlid ja sega sulavõiga ning suru küpsetuspaberiga kaetud 24cm läbimõõduga vormi.
Sulata šokolaad veevannil. Vahusta toorjuust suhkruga, klopi ükshaaval juurde munad ning lisa ka veidi jahtunud sulašokolaad. Sega sisse endale meelepärases koguses vaarikaid, rohkem on ikka parem. Kalla saadud mass põhjale ning küpseta 180kraadises ahjus umbes 1 tund ja 10 minutit. Enne serveerimist jahuta ning kaunista mõne järelejäänud vaarikaga.
allikas: algne retsept võetud "100 kooki 3" raamatust
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar