pühapäev, 15. veebruar 2015

Vürtsikasmagusad kanakoivad

Ellu on alati vaja veidi särtsu, eriti talvel, kui meel ja ilm on hall. Siit üks lihtne ja maitsev võimalus. Serveerimisel kasuta midagi meelepärast, meil oli selleks hautatud juurviljad ja kodujuust.


Vaja:
kanakoibi (ca 1kg)
3spl ketšupit
4spl sojakastet
3spl magusat tšillikastet
4-5 purustatud küüslauguküünt
2spl suhkrut
soola
pipart

Sega kausis marinaadikomponendid koos vähese soola ja pipraga ühtlaseks. Lisa kanakoivad ning sega kuni kõik on kastmega koos. Tõsta ühe kihina ahjuvormi ning küpseta 200kraadi juures 35-40 minutit või seni kuni need on küpsed.

allikas: Toidujutud

Kommentaare ei ole: