pühapäev, 15. märts 2015

Kana-karri piimasupp

Algul veidi hirmutav kooslus, kuid kui supp on valmis, siis mõnusalt karrine ja juustumaitseline.
Retsepti autori sõnul peaks meeldima ka piimasuppe mittearmastavale inimesele.


Vaja:
400g broilerifilled
0,75-1tl karrit
1,5spl jahu
1L piima
200g sulatatud juustu
kimp till
sool, pipar
õli
soovi korral 300g seeni (nt kukeseeni, shampinjone)

Tükelda broilerifilee ja prae kuumal pannil õlis. Puista juurde karripulber, maitsesta soola-pipraga, lisa jahu ning sega korralikult läbi. Lisa seejärel piim ja sulatatud juust. Raputa peale peeneks hakitud till ja kuumuta suppi keskmisel tulel, aeg-ajalt segades, kuni supp pakseneb ja juust on sulanud. Maitsesta veelkord vajadusel soola-pipraga.
Kui soovid ka seeni lisada, siis lõika need väiksemaks ja prae eelnevalt läbi ning tõsta supi hulka samal ajal, kui lisad karripulbri.

allikas: Lihtsalt linnulihast (kiired ja kodused road kanast kuni pardini)

Kommentaare ei ole: