esmaspäev, 17. detsember 2018

Takod kanahakkliha ja salsakastmega

Takod on selline huvitav asi, et sinna vahele tegelikult võib igaüks panna-leiutada mida iganes hing ihkab, siit vaid üks võimalus nö baasina. Tegemist ka hea seltskonna toidu-snäkina, kausid lauale erinevate toorianetega ja igaüks teeb endale just meelepärase. Meie lisasime veel allolevale lisaks jalopenosid, aga vabalt võib veel panna paprikat, punast sibulat, jne jne. Ettevalmistused võtavad ka minimaalselt aega ja maitsev suupiste, aga miks mitte ka õhtusöök, ongi valmis. Meilgi oli see hoopis õhtusöögina laual ning magustoiduks värske ananass.


Vaja (4-6le):
1 pakk takosid
300g delikatess broilerihakklihasegu või kanafileehakkliha
2 küüslauguküünt
1 pakk frillice-salatit
250g kirsstomateid
1 purk Rimi troopilist salsakastet
100g hapukoort
soola
praadimiseks õli


Pruunista hakkliha kuumal pannil veidikeses õlis koos purustatud küüslauguküüntega, tõsta jahtuma. Täida takotaskud frillice-salati, hakkliha, tükeldatud tomatite, salsakstme ja hapukoorega. Naudi!

allikas: Toit&Trend november-detsember 2018

Kommentaare ei ole: