Kalapulgad on ilmselt paljudes koduses levinud toit, kuid kas inimesed ka teavad kui lihtne neid tegelikult ise teha on. Äärmiselt lihtne. Veidi mäkerdamist on, aga palju paremad kui poe omad.
2-4 sööjale:
3spl nisujahu
soola-pipart
1 muna
50g riivsaia
500g paksu kalafileed (tursk või mõni muu valge kala või lõhe) - meie kasutasime külmutatud pangasiust
õli
Tükelda kala endale meelepärasteks tükkideks/ribadeks. Pane ühte kaussi jahu koos soola-pipraga. Teise riivsai ja kolmandasse muna. Kasta kala esmalt jahu sisse, seejärel muna ning viimasena riivsaia. Prae aeg-ajalt ümber keerates kuldpruuniks ja krõbedaks. Seejärel tõsta majapidamispaberile nõrguma.
Kõrvale paku endale meelepärast.
allikas: Head Briti pubiroad ja millist õlu nende kõrvale juua
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar