laupäev, 17. november 2012

Vorsti-peedikaste

Selline huvitav ja lihtne kaste jäi silma juba ühes maikuises Naistelehes, millejärel talletasin selle oma järeleproovitavate retseptide hulka ja alles nüüd sai proovimisjärg selle kätte.



Vaja:
150g keeduvorsti
150g marineeritud punapeeti (mina kasutasin tavalist riivitud keedupeeti)
1spl jahu
1tl sidrunipipart
1 sibul
1spl õli
2dl rõõska koort
soola

Koori ja haki sibul ning prae klaasjaks. Lisa riivitud või ribadeks lõigatud peet ja kuumuta segades mõned minutid. Raputa pannile jahu ja lase sel mõnda aega kuumeneda, et toores maitse ära kaoks. Lisa koor ning lase keema tõusta. Sega aeg-ajalt. Lisa pannile tükeldatud vorst.. Maitsesta ja hauta veel mõned minutid madalal kuumusel.
Serveeri endale sobiva kõrvasega. Meil oli selleks seekord pasta ja allesjäänud keedupeet. Kastme maitse oli omapärane ja huvitav, kuid ilmselt mitu päeva järjest ei sööks.

allikas: Naisteleht 4.mai

Kommentaare ei ole: