pühapäev, 18. november 2012

Kevadrullid

Hästi tehtud kevadrullid on mu lemmikud. Mis iganes sisuga. Kuna olin tellinud umami.ee lehelt endale riisipaberit, siis sai ette võetud ka kodune tegemine.

Sisu osas surfasin veidi ringi veebiavarustes ja leidsin ühe video, kus õpetas neid imehäid snäkke tegema ja samuti oli seal kohe olemas ka üks täitsa mõnus sisu.


1 pakk riisipaberit
1 paprika
1 porgand
1/4 hiina kapsast
idusid
riisinuudleid
1spl austrikastet
1spl sojakastet
1spl suhkrut
õli praadimiseks ja fritüürimiseks

Tükelda paprika, porgand ja kapsas peenikeseks. Lisa pannile veidi õli ja pane tükeldatud aedviljad ning idud pannile. Pruunista veidi. Valmista veidi riisinuudleid vastavalt pakil olevale õpetusele.Lisa need pannile lisaks ja maitsesta austri- ja sojakastme ning suhkruga. Kui segus olevad ained on pehmed, siis lase veidi jahtuda. Kasta riisipaber kuuma vette (see teeb nad pehmeks ja käsitletavaks), lisa veidi täidist ja keera rulli.
Fritüüri kastrulis õlis, kuni rull on krõbe ja kuldkollane.
Kuidas siis minul õnnestus - no enda meelest ei õnnestunud üldse, minu jaoks õiget välimust ei saavutanud ja maitsest jäi ka nagu puudu midagi. Samas teised sööjad kiitsid. Võta sa siis kinni.
Kunagi kindlasti proovin veel, aga hetkel olen otsustanud väikse pausi frittimisega teha, jalopenod ja rullid ja, no nati paljuks läks korraga.


inspiratsioon: umami.ee/videojug

Kommentaare ei ole: