esmaspäev, 11. november 2013

Veiselihahautis õllega

Pikkadesse pimedatesse sügisõhtutesse sobiv roog. Podiseb omaette pikalt, seega samal ajal saab toimetada muude asjade kallal, kasvõi mõnd head raamatut lugedes.


Vaja:
2 sellerivart
3 porgandit
2 sibulat
2 loorberilehte
õli
meresoola, pipart
500g veiseliha
0,5l tumedat õlu
1spl jahu
400g purustatud tomateid


Kuumuta potipõhjas õli, lisa tükeldatud porgand, seller, sibul ning loorber ja prae kümmekond minutit. Seejärel lisa hulka tükkideks lõigatud liha, jahu, tomatid, õlu ning sool-pipar ja sega korralikult läbi. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ning lase tasasel tulel haududa u 3 tundi. Pool tundi enne valmimist võta potilt kaas. Enne serveerimist eemalda loorberilehed ning vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Serveeri meelepärasega.

allikas: Jamie Oliver

Kommentaare ei ole: