neljapäev, 7. november 2013

Talupojasupp

Nagu kokaraamat, kust ma selle retseptigi leidsin, ütleb, et tegu on roaga, mis sobib just siis kui laiskus võimust võtab. Kuid pean tunnistama, et ei teinud seda seetõttu, vaid hoopis, kuna see oli nii teistmoodi ja huvitav, et lausa meelitas proovima. Ja, lihtne ning kiire oli ka, maitsev pealekauba.

Vaja(4-5le):
2 kartulit
100g porgandit
300g bataati
200g marineeritud kurki
1,5l kanapuljongit
350g kanafileed
soola, pipart
väike sorts marineeritud kurgi vedelikku
4 keedetud muna


Tükelda ja koori kartulid, porgandid ja bataat ning tükelda kurk. Aja puljong keema, lisa tükeldatud komponendid ning kanafilee (pane terved fileed) ja maitsesta soola-pipraga. Keeda keskmisel kuumusel seni, kuni köögiviljad on pehmed ja kanafilee valmis. Eemalda filee ja tükelda ning lisa tagasi supi hulka. Kalla ka juurde kurgivedelik ning vajadusel maitsesta. 
Serveeri koos munasektoritega.

allikas: Lihtsalt linnulihast

Kommentaare ei ole: