kolmapäev, 27. november 2013

India võikana ehk Murgh Makhani

Aeg-ajalt on mulgi inspiratsiooni ja tahtmise puudumine mõelda pikalt ning kaaluda, mida täna küll süüa teha. Kuid sel puhul aitab mind alati kapiavarustesse pandud nn kiirelt valmivad kastmed, mille olen välja valinud mingil ajahetkel inetrnetiavarustest ja endale koju valmis tellinud. Üldjuhul on need alati minu puhul idamaise hõnguga, kuna umami.ee on üks tänuväärne koht, kust aeg-ajalt tellimusi sooritan.
Siiani on kõik mis tehtud ka meelepärane olnud, aga eks ma muidu ei telliks ka ilmselt, kui nii ei tunduks.

Vaja(4-le):
3spl võid
1 sibul
110 ml tomatipüreed
110ml koort (kasutasin tavalist rõõska koort)
110ml vett
450g kanafileed(isiklikult kasutan kastmetes kintsuliha)


Kuumuta pannil või ja prae selles tükeldatud sibul. Lisa tomatipüree, vesi, koor ning maitseainesegu. Kõige lõpuks lisa meelepärasteks tükkideks lõigatud liha ja lase küpseda 20 minutit, kuniks liha on valmis. Serveeri meelepärasega, meil oli selleks riis. Nagu kodune kriitik ütles "Väga hää".

allikas: umami.ee

Kommentaare ei ole: