reede, 14. veebruar 2014

Maapähklivõikommid šokolaadis

Sõbrapäevaks valminud imemaitsvad kommid.
Kui ma alguses olin kõhkleval seisukohal mida teha, siis nende retsept hüppas just õigel ajal mu silma alla, et teha midagi uut ja põnevat.


Vaja (16 kommi):
110g küpsiseid (Digestive)
125g maapähklivõid
20g 35% koort
125g tumedat šokolaadi
meelepärast kaunistamiseks (kuivatatud söödavaid lilli, kirsse, jne jne)

Purusta küpsised ning sega maapähklivõi ja koorega ühtlaseks massiks. Veereta käte vahel paraja suurusega palliksesed ja aseta pooleks tunniks külmkappi tahenema. Vahepeal sulata šokolaad vesivannil, seejärel kasta kommid ükshaaval sulašokolaadi sisse ja kaunista meelepärasega. Eenne serveerimist/kinkimist lase neil samuti taheneda külmikus.


Kommentaare ei ole: