esmaspäev, 3. veebruar 2014

Banaan-šokolaadis

Üks vahva (küll veidi nokitsemist nõudev) ja maitsev snäkk-magusaamps.


Vaja:
banaan
tume šokolaad
meelepärased kaunistused
tikud

Tükelda banaan (võiks olla pigem veidi toorem kui küpsem) ca 1 cm suurusteks tükkideks. Pane igale sisse tikk. Aseta sügvakülma vähemalt tunniks(soovitav oleks panna nn ühel tasapinnal miskit aluse või kandikuga).
Sulata šokolaad ning pane valmis kaunistused. Kasta sügavkülmast välja võetud banaanid šokolaadi sisse, siis omakorda veereta/puista peale meelepäraseid kaunistusi ning aseta külma tagasi taaskord vähemalt tunniks. Enne serveerimist võiks need magusaampsud vähemalt paarkümmend minutit olla toatemperatuuril.

Kommentaare ei ole: