Vaja(2-4le):
praadimiseks õli
2 kanafileed, kuubikuteks lõigatud (mina kasutasin kintsuliha)
3 küüslauguküünt, hakitud
400ml kanapuljongit
240ml vahukoort
230g pastat (penne, fussili vms)
ca 150-200g parmesani, riivitud
soovi korral kaunistuseks peterselli
sool-pipar
Potis või sügavamal pannil kuumuta õli ning pruunista selles kanalihakuubikud, maitsesta soola-pipraga (soola pannes arvesta ka hiljem lisanduva parmesaniga, mis annab soolasust juurde). Lisa seejärel küüslauk ning pruunista veidi koos. Lisa puljong, koor ja pasta ning lase korra keema tõusta. Kata kaanega, alanda kuumust ning hauta 15-20 minutit või kuni pasta on al dente. Keera kuumus kinni, sega hulka parmesan, kaunista peterselliga ning serveeri. Nii lihtne see oligi ning maitsev õhtusöök on valmis nautimiseks. Kes suurem parmesanifänn, võib veel valmis roale lisa riivida.
allikas: Tasty
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar