teisipäev, 22. märts 2016

Juustu-spinati kanataskud

Spinat, juustud ja kana kokku annavad mõnusa maheda koosluse "tasku" näol. Kui alguses võib kogu see mässamine täitmise näol olla ehmatav, siis tegelikult on tegemist päris lihtsa valmistusviisiga. Sisu omavahel kokku segada, "tasku" täita ning paneerimine ja pannile. Maitsev õhtusöök ongi valmis. Kõrvale serveerida endale meelepärast.


Vaja(8-le):
õli
140g spinatit
sool, pipar
230g toorjuustu
230g riivitud mozarellat
1spl küüslaugupulbrit
4 kanafileed
240g jahu
3 suurt muna
475g riivsaia (soovi korral panko riivleiba)

Kuumuta pannil õli ning lisa sinna spinat. Maitsesta soola-pipraga ning kuumuta kuni spinat on kokku "läinud", selleks kulub nii 2-3 mintut. Eemalda seejärel kuumuselt ning sega kausis spinat, toorjuust, mozarella, küüslaugupulber omavahel korralikult kokku.
Lõika kanafileed risti pooleks, lõika omakorda keskele tasku, kuhu pane eelnevalt kokkusegatud täidis. Suru kenasti kokku, et täidis välja ei valguks.
Pane jahu, munad ja riivsai eraldi anumatesse. Kasta kanatasku esmalt jahusse, raputa üleliigne maha, seejärel kasta munasse ning viimasena riivsaia. Vaata et kana oleks kenasti üleni kaetud. Küpseta pannil õlis kuldpruuniks, mõlemalt pool umbes 4-5 minutit. Ole veendunud et kana on ka läbi küpsenud.
Serveeri meelepärasega.

allikas: Buzzfeed

Kommentaare ei ole: