reede, 5. august 2011

Broilerifilee ürdi-küüslaugumarinaadis

Üks järjekordne marinaad kanale. Lihtne teha ja üldjuhul ikka ürte kodus leidub, nii et ka kiirelt saab valmis.



Vaja:
6 broilerifileed

Marinaad:
1dl oliiviõli
2dl värsektl hakitud ürte(punet, tüümiani, basiilikut, lehtpeterselli, rosmariini)
6 küüslauguküünt
1 sidruni riivitud koor
soola, pipart

Tükelda filee suupärasteks tükkideks. Sega marinaadiained.
Vala marinaad lihale(vaata et kõik tükid saaks oma osa) ja lase 2 tundi kuni üleöö maitsestuda. Edasi küpseta liha omale sobival võimalusel. Kui kasutad marinaadi tegemisel kuivatatud ürte, siis ole kogusega veidi ettevaatlikum.

allikas: 100 linnuliharooga

Kommentaare ei ole: