kolmapäev, 17. august 2011

Möödunud puhkus

Mis siis et puhkus on lõppenud ja linnas taaskord asjad lahti pakitud ning pealekauba ka esimesed kiired tööpäevad seljataga, mõne sõnaga puhkuseaja tegemistest.
Olin tegelikult juba nädal enne puhkuse algust end maal kenasti kodukontoris sisse seadnud, siis 4 suvist nädalat maal oli ikka HEA, mis sest et viimane nädal oli vihmane ja tegemist oli küllaga.
Kohe esimesel päeval sai sõidetud Tartusse sünnipäevale, kus sai veedetud mõnus päev kaatriga Emajõel:




Pühapäeval tegin sunnitud sõidu Tallinna, et tuua arvuti kontorisse, et asendajad saaksid ikka kõigele ligi ja minu eest korralikult tööd teha.
Puhkuse ametlik esimene päev oli siiski puhkus - natuke nokitsemist kasvuhoones ja peaasjalikult lebo. Poisid olid läinud Tartu, et osta siis meile paat, millega ka nad siis koju naasesid ning mida sai siis korralikult tarbitud puhkuse ajal kalastamise eesmärgil. Puhkuse lõpu terendades hakkas isegi haugi tulema, mida siis mõnusalt suitsutasime.




Edasi tegime emaga ühe nö "naiste" päeva Võrus. Polnud seal päris pikka aega käinud ja oli hirmus tahtmine üht ehtepoodi külastada, mille tulemus oli otseloomulikult 4 uut paari kõrvarõngaid:). Väike lebo Tamula ääres ning hiline lõuna kohvikus Muffin(http://et-ee.facebook.com/pages/Kohvik-Muffin/231278550231459). Mõnus hubane koht, kus tegutseb üks mu hea tuttav ja seega oli kindel et tuleb uudistama minna.
Edasi kulges meie tee Avoga Pärnu lähistele, külla ühele tema sõbra perele, kes suvitasid Reiu jõe ääres. Ilm polnud küll alul kiita, kuid vihm lakkas ja kala sai kõvasti püütud. Ja kes oli Liivimaa parim kalamees, otseloomulikult mina - 9st 6 oli minu.




Öösel tegime väikse tankimistrippi veel Pärnu ja sealt juba siis koju, kus järgmisel päeval olin lubanud PUHATA. Vist isegi tegin seda, kui välja arvata õhtune Viljandi FOLK. See oli ka omas vanas headuses. Mõnus tshill ja meeletu rahvas.
Seenele jõudsin ka millalgi kõige selle vahel. Kogu puhkuse vältel isegi 3 korda, kuid esimene jäi siiski sagirikkamaiks.



Ja siis see õnneks lõppes, kuid mitte päris. Vähemalt esimese nädala ringilendamine sai läbi, mõned lebopäevad päikese käes, peale mida 3 päeva Soomes. Igaaastane traditsiooniline puhkuse trip - laevasõit, shopping ning peretuttavad.

Ning sealt edasi vaid puhkus, osaliselt küll tubane, kuna viimane nädal kallas ikka korralikult, kuid kui me laupäeval Saaremaale sõitsime, taaskordselt traditsioonilisele sünnipäevale sel ajal, siis seal säras päike nagu muiste.





Esimesena sai külastatud Muhus asuvat Kalakohvikut, maitsev toit ning muhe olemine. Soovitan soojalt.






Kuigi pühapäevahommik oli sealgi ladin, kuid mida lähemale mandrile, ehk Muhus, siras juba päike ja nii me peale lõputuid teetöid ka õhtuks Tallinna saabusime.
Kurb oli et läbi sai, kuid kindlasti on ees ootamas mõni kodukontori nädal veel maal, samuti puhkust ning alati jäävad ju nädalavahetused.

Kommentaare ei ole: