Kuigi puhkus on lõppenud ja taas end sisse seatud linnas, siis paar asja mis sai veel puhkuse ajal meisterdatud. Kuna seekordne puhkus oli tavapärasest nädalase nihkega, siis sai juba korralikult oma kasvuhoone tomatitega maiustatud ning sissegi tehtud-mina siis päikesekuivatatud tomatite näol.
Inspiratsiooni, indu ja tiba õpetussõnu sai võetud "Tassike elu topelt koorega" blogist
Kirsstomatid poolitada. Kausi põhja natuke oliiviõli ja keerutada kõik tomatid osade kaupa sellega kokku.
Laduda lõikepind ülespool ahjuplaadile, peale jahvatada meresoola ning peale puistata tüümiani.
Kuivatasin 90 kraadi juures u 5 tundi, seejärel lülitasin ahju välja ja jätsin ukse paokile. Nii olid nad seal terve öö.
Hommikul tomatid koos viilutatud küüslauguküünte ja tüümianiga purki ning oliiviõliga katta.
Ootan igaljuhul põnevusega, kui purk linnapoole end asutab ja sellest ka esimesed proovitud saab.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar