Mõnus, ning mitte üleliia magus amps, millega sobib lõpetada töist päeva nii väljas kui köögis. Lihtne teha pealekauba.
Vaja:
500g pärmi-lehttainast
200g kohupiimapastat
2tl tärklist
3sl suhkrut
200g martsipani
50g šokolaadinööpe
Rulli sulatatud tainas veidi
õhemaks. Lõika sellest ca 10 ühesuurust ristkülikut. Sega omavahel
kohupiimapasta, tärklis ja suhkur. Jaota taignaruut mõttes pooleks ja
tõsta umbes 2tl valmissegatud massi ühele taignaruudu poolele. Lõika
martsipanist kaks õhukest tükki ja aseta pastale. Pane pasta ja martsipani peale mõned šokolaadinööbid. Tõsta täidiseta taignaäär täidise
peale ning kahvli abiga suru piruka ääred kokku. Küpseta 200 kraadi juures seni, kuni pirukad muutuvad kuldpruuniks.
allikas: Armastus küpsetamise vastu
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar