Mulle kohutavalt meeldib banaani-shokolaadi unistuse nimeline pirukas, mida vist müüakse Selveris peamiselt. See on lihtsalt nii suussulav ja need 2 koos annavad ülimõnusa maitse. Aga tegelikult pole seda ka raske ise teha. Sattusin allolevale retseptile ükspäev peale ja no puhkuse puhul ju võib:).
Vaja:
500g lehttainast
5 banaaani
175g šokolaadikreemi
tuhksuhkrut
Rulli lehttainas õhukeseks ja piklikuks ning määri šokolaadikreemiga ja aseta kreemile banaanid. Seejärel suru
lehttainas näppude abil ümber banaani kokku ja lõika rullist ca 3 cm
laiused tükid. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10-15 minutit. Enne
serveerimist võid kaunistada tuhksuhkruga. Tulemus-magus, aga jube heaaa...
allikas: Maitse asi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar