neljapäev, 4. aprill 2013

Banaani-shokolaadisaiad

Mulle kohutavalt meeldib banaani-shokolaadi unistuse nimeline pirukas, mida vist müüakse Selveris peamiselt. See on lihtsalt nii suussulav ja need 2 koos annavad ülimõnusa maitse. Aga tegelikult pole seda ka raske ise teha. Sattusin allolevale retseptile ükspäev peale ja no puhkuse puhul ju võib:).

Vaja:
500g lehttainast
5 banaaani
175g šokolaadikreemi
tuhksuhkrut

Rulli lehttainas õhukeseks ja piklikuks ning määri šokolaadikreemiga ja aseta kreemile banaanid. Seejärel suru lehttainas näppude abil ümber banaani kokku ja lõika rullist ca 3 cm laiused tükid. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10-15 minutit. Enne serveerimist võid kaunistada tuhksuhkruga. Tulemus-magus, aga jube heaaa...

allikas: Maitse asi

Kommentaare ei ole: