Vaja:
1L vett
380g nahaga lõhe- või forellifileed
1 loorberileht
6 pipratera
1spl soola
õli
paar porgandit
1 porru
mõned kartulid
100g brokoliõisikuid
100ml 35% koort
värsket tilli
Kuumuta vesi potis keema. Lõika noaga kalalt nahk
küljest. Proovi nii, et see oleks ühes tükis, siis on hiljem puljongist lihtsam kätte saada.
Tõsta kalanahk, loorberileht, pipraterad ja sool keevasse vette. Lase 10 minutit kaane all vaikselt keeda. Puhasta ja tükelda porgandid ja porru. Kuumuta neid pannil rasvaines umbes 5 minutit. Lisa
puljongisse. Keeda 5-7 minutit. Sel ajal tükelda kala ja kartul
kuubikuteks. Lisa koos brokoliga potti ja keeda umbes 10
minutit. Eemalda supist kalanahk. Vala hulka koor ja kuumuta supp
uuesti keemiseni. Haki sisse soovi korral tilli.
allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar