
Aga katsetus oli väga edukas ja mis peamine, see on tegelikult ülimalt lihtne. Aja vesi potis keema ja lisa veidi soola. Tekita nt lusikaga potis nn veekeeris ja libista sinna vaikselt varem tassilöödud muna. Selle hangumine toimub väga kiirelt. Kui soovid veidi vedelama sisuga muna, siis keeda nii 2-3 minutit, kui korralikult küpset, siis 4-5 minutit.
Kui tundub et muna on valmis, tõsta see vahukulbi abil potist välja ja aseta köögipaberile nõrguma.
Ja edasi juba maitsesta endale sobivalt ning naudi tulemust.
allikas: internetis on lugematu hulk videosid ja tegemisõpetusi
2 kommentaari:
törts äädikat pidi ka aitama, et muna laiali ei valguks. aga põhiline on jah keeris.
Olen kursis jah et kasutatakse, aga tahtsin ilma proovida ja õnnestus:)
Postita kommentaar