laupäev, 6. detsember 2014

Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsaga

Esmalt seda retsepti silmates oli küll tunne, et mismõttes. Nii erinevat masti asjad koos, aga nagu arvata oligi, siis erinevus rikastab ja maitseelamus oli garanteeritud. Eks veidi tegemist ole, et värsket kammkarpi leida, aga tulemus oli seda väärt.


Vaja (u 16tk):
8 kammkarpi
soola
1,5dl marineeritud kõrvitsat
4 mahedamaitselist verivorsti (paksemat)
praadimiseks võid
granaatõunaseemneid
tüümianilehti

Kuivata kammkarbid majapidamispaberiga ning maitsesta soolaga. Püreesta (täiesti edukalt toimis ka kahvliga pudiks surumine) kõrvits. Lõika verivorst paksemateks viiludeks ja pruunista pannil võis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt. Prae kammkarpe võis mõlemalt poolt 1-2 minutit. Tõsta verivorstile veidi kõrvitsapüreed ja seejärel poolitatud kammkarp. Kinnita kokteiltikuga. Lisa samuti peale veidi kõrvitsapüreed, granaatõunaseemned ning tüümianilehed. Mõnus ja huvitav amps ongi sellega valmis. Head nautimist.

allikas: Anne&Stiil detsember 2014

Kommentaare ei ole: