Vaja:
100g võid
150g šokolaadi (piima- või mõrusšokolaadi)
2spl heledat siirupit
50g sarapuupähkleid, poolitatud
2spl seedermänniseemneid või India pähkleid
90g Lady Fingersi küpsiseid, purusta käte vahel
80g kuivatatud ploome või viigimarju, tükelda
2dl šokolaadikastet
kaunistamiseks-pähkleid jm meelepärast
Vooderda keeksi(leiva)vorm küpsetuspaberiga. Sulata šokolaad, või ja siirup üheskoos veevannis. Rösti pähklid kuival pannil jumekaks, jahuta. Sega sulašokolaad, pähklid, kuivatatud puuvilja- ning küpsisetükid. Suru mass keeksivormi ja silu pealt. Jäta paariks-kolmeks tunniks külmikusse tahenema. Kummuta vaagnale, eemalda paber, nirista peale šokolaadikastet ja kaunista meelepäraselt. Serveeri šokolaadikasme seltsis.
allikas: Selveri retseptikalender 2015 (aprill)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar