Vaja:
Põhi:
1pakk (175g) kaeraküpsiseid
50g võid
2spl kohvi
Sisu:
2 zelatiinilehte
200g tumedat šokolaadi
2dl vahukoort
1 pakk (180g) apelsini-toorjuustu
2spl suhkrut
1tl vaniljesuhkrut
2spl kohvi
peale kaunistuseks riivitud apelsinikoort, vahukomme või muud meelepärast
Purusta küpsised ning sega sulavõi ja kohviga. Suru saadud mass 24cm lahtikäiva koogivormi põhja. Pane täidise valmistamise ajaks külma.
Pane zelatiinilehed külma vette paisuma. Sulata šokolaad vesivannil. Vahusta koor. Sega sulanud šokolaad, toorjuust, suhkur ja vanillisuhkur. Sulata veest tühjakspigistatud zelatiin kohvis ning sega hoolikalt šokolaadi-toorjuustumassi hulka. Lisa juurde ka õrnalt segades vahukoor. Aseta saadud mass koogi põhjale ja hoia külmas vähemalt 4 tundi või üleöö. Eenne serveerimist kaunista meelepäraselt.
allikas: K-Ruoka
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar