Antud ekseplar pole küll ise kokku keeratud, kuid on andnud juba nii mõnelegi uuele õhtule lisaideid.
Vaja:
meelepärast pastat
2dl 10% koort
200g sulatatud juustu
100g suitsulõhet või muud punast kala
2dl värskeid või külmutatud herneid
soovi korral ürte
vajadusel soola
Keetke pasta al dente. Kalla koor pannile, kuumuta keemiseni ning seejärel keera kuumus madalamaks. Lisa sulatatud juust ning sega vispliga ühtlaseks. Tükelda kala väiksemateks tükkideks ja lisa kastme hulka, vala juurde ka herned. Kui kasutad külmutatuid, siis veendu et need ka valmiksid (lihtsalt läheb veidi kauem). Kontrolli maitset, vajadusel lisa meelepäraseid ürte ja soola.
Kui kõik valmis, siis ühenda pasta ja kaste ning lase hea maitsta.
allikas: ajakiri Tiiu
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar