pühapäev, 14. detsember 2014

Pastaroog suitsulõhega

Kuna pastaroog on mugavustoit - kapis ikka mõni pastatörts leidub ja lihtsama kastme jaoks ka vast ained olemas, siis on see just paras käik kiirel argipäevaõhtul. Mõnikord pole isegi retsepti vaja, keerad kokku, mis kodus leidub ja usun et 99% juhul on hea tulemus garanteeritud.
Antud ekseplar pole küll ise kokku keeratud, kuid on andnud juba nii mõnelegi uuele õhtule lisaideid.


Vaja:
meelepärast pastat
2dl 10% koort
200g sulatatud juustu
100g suitsulõhet või muud punast kala
2dl värskeid või külmutatud herneid
soovi korral ürte
vajadusel soola

Keetke pasta al dente. Kalla koor pannile, kuumuta keemiseni ning seejärel keera kuumus madalamaks. Lisa sulatatud juust ning sega vispliga ühtlaseks. Tükelda kala väiksemateks tükkideks ja lisa kastme hulka, vala juurde ka herned. Kui kasutad külmutatuid, siis veendu et need ka valmiksid (lihtsalt läheb veidi kauem). Kontrolli maitset, vajadusel lisa meelepäraseid ürte ja soola.
Kui kõik valmis, siis ühenda pasta ja kaste ning lase hea maitsta.

allikas: ajakiri Tiiu

Kommentaare ei ole: