reede, 15. juuli 2016

Kilutrühvlid

Igaaastane puhkuse tradistioon üle-lahe käia oli ka seekord kavas. Iga kord olen midagi ka külakostiks kaasa meisterdanud, sedapuhku soolast. Kindlasti üllatav, kuna tavaliselt on trühvlid ju ikka magusad, siis seekordsed on soolased ja mõnusalt vürtsikilused. Sobivad ideaalselt ka Vabariigi aastapäeva lauale.

Vaja (u 40tk):
150g vürtsikilu fileed
200g toorjuustu
2 keedetud muna
pundike tilli
katmiseks riivleiba

Vajuta kahvliga kilud ja munad peeneks. Haki till ning sega toorjuustuga kõik ühtlaseks massiks.
Võta väike portsuke valminud segu, ürita vormida pallike, mida siis veereta taldrikule pandud riivleivas. 
Hoia serveerimiseni külmas.


allikas: Siit nurgast ja sealt nurgast

Kommentaare ei ole: