reede, 8. juuli 2016

Tomatine hakkliha

Vahelduseks kookidele ka midagi soolast. Siit üks lihtne argiõhtu, kuidas nüüd öeldagi, kastme moodi asi, mille juurde törts värsket kartulit ning roheline salat ja maitsev õhtusöök ongi valmis. Allolevad kogused on maksimaalselt 1-2le inimesele. Sõltub muidugi, millega kastet serveerida.


Vaja:
165g veisehakkliha
40g sibulat
75g tomatipüreed 100% tomatitest
soola, pipart
Chilli Explosion maitseainet (Santa Maria)

Pruunista hakkliha ilma rasvaineta ning maitsesta soola-pipraga. Jätkates kuumutamist lisa hakitud sibul, tomatipüree ja maitseaine (mina asendasin selle kuivatatud tshilliga). Kuumuta kõike koos veel paar minutit ning serveeri meelepärasega.

allikas: Nipiraamat

Kommentaare ei ole: