reede, 5. august 2016

Kitsejuustu-peedivõileivad

Peet ja kitsejuust, kooslus "made in heaven". Nähes seda retsepti polnud kahtkustki, et ma seda ei prooviks-esiteks mulle meeldib peet, teiseks must leib ning kitsejuust temaga kokkusobivate asjadega. Seega polnud küsimustki. Valmistamine ülimalt lihtne, kui vajalikud ained olemas ning keetmist vajavad asjad keedetud. Lao kihid kokku, ahju ja naudi. Mmmmm.


Vaja:
leiba (omale meelepärast, mina kasutasin seemneleiba)
oliiviõli
keedetud peeti
kitsejuustu (mitte väga pehmet)
tüümiani

Lõika leib vajadusel viiludeks ning määri kergelt oliiviõliga. Laota viiludele peediviilud, mille peale omakorda kitsejuustuviilud. Küpseta (grill)ahjus, kuni juust on kuldne ja veidike sulanud. Kaunista tüümianiga ning naudi.

allikas: nami-nami

Kommentaare ei ole: