reede, 6. jaanuar 2017

Hanemaksaleivad

Kuna jõuludest olid kõigil veel kõhud punnis, siis otsustasime et aastavahetuse laud tuleb tagasihoidlikum. Tegime kamba peale mõned salatid, loomulikult klassikaline kartulisalat ja lisaks lumekrabisalat, mida olin mingi aeg tagasi teinud ning mis meeldis juba esimesest korrast ning juurde lihtsalt paar erinevat nö tikuvõileivaampsu versiooni. Siit tulebki esimene, ülimalt lihtne valmistada ja maitseb hea, eriti kindlasti neile kes pasteedifännid.


Vaja:
musta leiba
hanemaksapasteeti või -vahtu
granaatõunaseemneid
soovi korral tüümianioksi

Lõika leivaviiludest sobiva vormi abil kas rattad või ruudud või muu meelepärane kujund ning määri neile pasteeti või vahtu. Kaunista granaatõunaseemnetega ja soovi korral lisa juurde tüümianioksake. Ja valmis ongi.
Naudi!

allikas: Nauding talv(Kodu&Aed ja Diivan eriväljaanne)

Kommentaare ei ole: