pühapäev, 29. jaanuar 2017

Kurgi-feta ampsud tilli ja granaatõunaga

Sünnipäev on tore päev, minul küll veel mõne päeva kaugusel, kuid esimesed kostitused juba tehtud. Alguseks pakutakse ju ikka snäkke-ampse, mida hea kiirelt haarata ja ampsata. Siit üks lihtne kurgi-feta kooslus, mis jäi mulle silma üht köögisaadet vaadates ja sain kohe indu neid proovida, sest tegu on tõeliselt lihtsa ja maitsva snäkiga.


Vaja:
pikka kurki
fetajuustu
tilli
granaatõunaseemneid
musta pipart

Esmalt koori kurk ning lõika sellest 1,5-2cm paksused viilud. Seejärel kasuta nt melonipalli lusikat või pisemat tavalist teelusikat ja uurista kurgiviiludest seemneid välja - ära uurista lõpuni välja, vaid just parajalt et sinna saaks sisu sisse panna.
Teiseks murenda feta kaussi, haki kahvliga peeneks ning sega hakitud tilliga, lisa ka suts musta pipart.
Aseta iga kurgiviilu sisse veidi fetatäidist, kaunista granaatõunaseemnetega ning serveeri!

Kommentaare ei ole: