kolmapäev, 18. mai 2011

Kreemjas pasta Gorgonzolaga

See retsept on pärit Hea Toit blogist, mis on üks paljudest, millel silma peal hoian. Ja nii kui selle seal avastasin, poodi ka ruttasin, sest see oli nii isuäratav. Ning Gorgonzolaga on mul enne olnud meeldivad maitseelamused.



Vaja läheb:

350g kanafileed
150g Gorgonzola (Dolce) juustu
50ml kuiva valget veini
150ml rõõsk koor
3spl hakitud murulauku
meresoola ja värskeltjahvatatud musta pipart
400g tagliatellesid

Prae kanatükke kuni need on küpsed ja pealt kuldsed.
Lisa tükeldatud Gorgonzola Dolce juust ja kuumuta segades kuni juust on sulanud. Lisa vein ja rõõsk koor ning kuumuta pidevalt segades umbes minut. Lisa murulauk, sool ja must pipar ning tõsta kõrvale. Samal ajal keeda pasta al dente. Kurna ja pane tagasi keedunõusse. Lisa kaste ja lase kergelt segades pastaga seguneda. Serveeri kohe.
Tulemus oli minu jaoks meeldivalt kreemine ja ülimaitsev õhtusöök.

Kommentaare ei ole: