neljapäev, 5. november 2015

Kanapirukas sinihallitusjuustu ja ananasssiga

Natuke näppimist, tükeldamist, hakkimist ning praadimist ning valmis see imemaitsev kanapirukas olema peakski. Vähemalt meil see ühel kiiret tööpäeva lõpetaval õhtul juhtus. Enne serveerimist lase kindlasti jahtuda, muidu võib sisu taldrikule laiali valguda ning teiseks oht suu ja keel kõrvetada. Veidi kannatust ja saabki nautida.


Vaja:
3dl jahu
150g 82% võid
soola
3spl vett

300g kanafileed
1 sibul
1 paprika
1 väike ananassikonserv
100g  sinihallitusjuustu
1 muna
200ml vahukoort
200g riivjuustu

Näpi või, jahu, sool ning vesi purutaoliseks massiks. Kata ümara vormi põhi ja ääred taignaga. Tükelda kanafilee ning pruunista, lisa ka tükeldatud sibul ja paprika, prae ca 5 minutit. Sega juurde ananassikonserv, hallitusjuust ja vahukoore-munasegu ning viimaks riivjuust.
Küpseta põhja 200kraadises ahjus 10 minutit, kalla seejärel peale täidis ning küpseta veel 20 minutit või kuni pirukas on pealt kuldpruun ning tahenenud. Lase veidi jahtuda ning naudi!

allikas: tere.ee

Kommentaare ei ole: