Õhtusöögimenüü koosnes siis:
Värskelt tehtud guacamole, tomati salsa, oapüree koos omatehtud tortilla laastudega
Valge marliini ceviche bataadipüreega
Musta Anguse flank steak koos chimichurri, ahjukartulite, tsitruse-fenkoli-peedi-koriandri salatiga
Hõrk šokolaadikook maasika-kookoshelbe salsa ja rabarberimoosiga
Tortillalaastud ja seal juures olevad kastmed, imelised. Minule isikliult meeldisid enim salsa ja guacamole, samas kaaslasele imponeeris enim uba. Ceviche oli mõnusalt vürtsikas, kuid mida tasakaalustas mahe bataadipüree. Steak - liha lihtsalt sulas suus. Kui tellisime liha mediumina, siis oli ka medium kuni roa lõpetamiseni. See nüanss üllatas mind väga, kuna meie Eesti söögikohtade suurim probleem minu meelest on siiski jätkuvalt liha küpsusastme tabamine. Ma ei räägi loomulikult kõigist kohtadest, on väga häid ja edumeelseid selles osas, kuid paraku leiab siiski kohti, kus sellest lugu ei peeta või lausa isegi ei uurita tellimust võttes, kuidas liha soovitakse. See teeb meele kurvaks. Kuid arvestades LaTabla'st saadud maitseelamusi, siis soovin neile jõudu ja loodetavasti kvaliteet ei kuku. Lähen sinna tagasi head emotsiooni ja maitseelamusi saama teinekordki, kuid ilmselt mõne käigu siiski jätaksin vahele:).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar