reede, 22. jaanuar 2016

Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahuga

Üks järjekordne kamarünnak, kus siis viimast on taaskord kasutatud mitte nii harjumuspäraselt, nimelt kotletis. Kama maitse jääb päris domineeriv, kuid samas suvikõrvits-hakkliha-kama kooslus koos on ootamatult maitsev. Samuti kodumaisel suvikõrvitsahooajal kindlasti üks hea variant kõrvitsa kasutamiseks, kui see kätte jääma satub.


Vaja:
400g suvikõrvitsat
2dl kamajahu (rukki)
400g segahakkliha
1 muna
0,5dl kohvikoort
soola-pipart
soovi korral hakitud peterselli
praadimiseks õli

Riivi suvikõrvits ning sega kamajahuga ja aseta tunniks külmkappi. Sega seejärel hulka hakkliha, muna ja kohvikoor, maitsesta soola-pipraga ning soovi korral lisa ka petersell. Vormi kotletid ja pruunista õlis mõlemalt poolt, misjärel aseta kotletid 180kraadisesse ahju järelküpsema u 10 minutiks.
Serveeri meelepärasega.

allikas: Kama Eesti rahvustoit

Kommentaare ei ole: