pühapäev, 25. september 2016

Pitsa-tortilla ananassi-fajita kattega

Päris pitsaaahjus tehtud pitsa on ikka üle kõige, mõnusalt ja parajalt krõbe ning puudega köetud ahju armastus lisaks. Kuid saab ka kiiremal hetkel/õhtul natuke lihtsamalt hakkama, nt pitsa-tortilladega. Paned aga tortillad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, laod meelepärased katteained peale ja ahju. Nii 5-8 minutit ja valmis maitsev söök ongi. Siit üks versioon ananassi-fajita näol.


Vaja (4-le):
pisut õli
300g kanafileed, ribadeks lõigatuna
1 punane sibul
1/2 punast paprikat
2dl värsket ananassi, tükkidena
1 pakk Fajita maitseainesegu
4tk pitsatortillat
1 1/2 dl ananassisalsat
3 1/2 dl riivjuustu

Kuumuta pannil õli ning pruunista kanaribad, lisa hakitud sibul ning paprika ja maitseainesegu. Prae 3-4 minutit. Viimaseks lisa juurde ananass. Sega läbi ja jäta segu ootele.
Võta tortillad, määri igale peale ananassisalsat, puista riivjuustu ning kata praetud kanaseguga. Tõsta pitsad ahjuplaadile ning küpseta 250kraadises ahjus 5-8 minutit või kuni juust on sulanud ja pitsad saanud kauni jume.
Söö kas eraldiseisva roana või paku nt värske salatiga.

allikas: SantaMaria eriline TexMex reede buklett

Kommentaare ei ole: