kolmapäev, 23. november 2016

Kollane kanakarri

Talv küll eemaldus mõneks ajaks meie juurest, kuid tuuleiilid võtavad vahelduva eduga ikkagi võimust. Siit üks põhimõtteliselt 1-2-3 valmistusviisiga toit, mis annab mõnusalt sooja ning viib meeled mõneks ajaks sinna, kus on hetkel soe ja päikeseline. Nuudlid-kana-juurviljad ning karrikaste, päikeseliselt soojendav õhtusöök.


Vaja (5-le):
450g broilerifileed
õli praadimiseks
1 sibul
2-3spl kollast karripastat (ise kasutasin 2tl punast karripastat)
450g wokijuurikaid (külmletis täitsa olemas valmis pakke)
400ml kookospiima
1-2spl kalakastet
1spl laimimahla
1/2-1tl riivitud laimikoort
soovi korral koriandrit

Pruunista tükeldatud kanafilee pannil, jäta seejärel kõrvale ootele. Hauta pannil hakitud sibul ning sega karripastaga. Lisa eelnevalt pruunistatud kana, wokijuurikad ning kookospiim. Maitsesta kalakastmega, laimimahla ja -koorega. Lase podiseda kaane all u 5 minutit. Lõpuks lisa soovi korral koriander. Serveeri kas koos riisi või nuudlitega.

allikas: K-Ruoka

Kommentaare ei ole: