kolmapäev, 9. november 2016

Lõhe ja hernepasta kooreses kastmes

Pasta ja koorekaste -  made in heaven. Lisaks veidi rohelist ja kerge kala ning maitsev lõuna või õhtusöök ongi valmis. Silmasin antud retsepti Viru Keskuse kliendiajakirjas, samuti on nad seda jaganud ka oma FB lehel. Lihtsuses peitub võlu, mille oli nende jaoks patta pannud Joel Ostrat.



Vaja (4-le):
300g lõhe
200g hernest
küüslauguküün
sibul
tilli
mõned kirsstomatid
250ml rõõska koort
300g pastat
sool, pipar
oliiviõli
sidrunimahl
parmesan

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Samal ajal kui pasta keeb kuumuta pannil oliiviõli, lisa sinna  hakitud küüslauk ja sibul ning prae kuni sibul klaasjas. Lisa seejärel herned, tükeldatud kirsstomat ning lõhe ja pruunista 1-2 minutit. Lisa koor, maitsesta ja lase 2 minuti jagu küpseda. Lisa till, sidrunimahl ning kurnatud pasta. Sega kõik korralikult läbi ja serveeri kohe koos parmesaniga.

allikas: Viru Keskus/Joel Ostrat

Kommentaare ei ole: