teisipäev, 27. september 2016

Pasta krevettide ja suitsupeekoniga

Vahelduseks suuremale ja aeganõudvamale köögis mässamisele ka üks lihtne ja kiire argiroog. Pasta, see sobib ju argiõhtusse imehästi. Seekordses versioonis kohtuvad peekon ning krevetid, parajalt kooreses kastmes ning viimase lihvi annab Parmesan.


Vaja (4-5le):
250g spagette või tagliatellesid vm meelepärast pastat
100ml vahukoort
150g suitsupeekonit
200g kooritud krevette
2 küüslauguküünt
soola, pipart
parmesani
soovi korral värsket basiilikut

Keeda pasta soolases vees vastavalt pakendil olevale õpetusele al dente ja jäta kurnamisel umbes tassike keeduvett alles. Haki peekon, prae pannil krõbedaks. Lisa seejärel krevetid ja pressitud küüslauk ning kuumuta minutike. Vala juurde pasta ja vahukoor ning sega läbi. Maitsesta ning vajadusel lisa pastakeeduvett. Serveeri koos riivitud parmesaniga.

allikas: ajakiri Mood


Kommentaare ei ole: