esmaspäev, 13. jaanuar 2014

Vürtsikas punase karri ja kookose supp portobello seentega

Kõige parem on selle supi valmistuskäiku iseloomustada, nagu tegi seda Joel Ostrat jaanuari-veebruari Toit&Trend ajakirjas: "Kui sa ei jää unistama ja sul on tänapäevane pliit, saab supp kuuele inimesele valmis 10 minutiga."


Vaja:
250g kanafileed
150g portobello seeni
õli praadimiseks
20g ingverit
100ml kookospiima
10g punast karrit
500ml vett
soola

soovi korral peterselli, tilli serveerimisel

Lase õli kuumaks ja prae kiirelt kana, ingver ning seened. Seejärel lisa kookospiim, vesi, karri ning keeda 3 minutit. Lisa ürdid ja serveeri. Mõnus kosutus külma ilmaga!

allikas: Toit&Trend jaanuar-veebruar 2013

Kommentaare ei ole: