Vaja (4-le):
1L vett
1 köögiviljapuljongikuubik
2dl pastat (farfalle, gnocchi või muud meelepärast)
250g veisehakkliha
soola, pipart
200g meelepäraseid supiköögivilju (võib olla külmutatud segu)
2spl tomatipüreed
1tl pizzmaitseainet
kaunistuseks soovi korral basiilikulehed
Valmista potis puljong(1L vett+kuubik), keeda selles pastat u 7-8 minutit. Samal ajal pruunista hakkliha, maitsesta soola-pipraga. Seejärel lisa liha potti pasta juurde, lisa köögiviljad ning tomatipüree. Sega läbi ja lase haududa u 7 minutit(peaasi et külmutatud köögiviljad läbi küpseks). Kõige lõpuks maitsesta pizaamaitseainega ja head isu!
allikas: Pirkka K-Ruoka jaanuar 2014
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar