Vaja (4-le):
8 kanakoiba
3 küüslauguküünt
2 sibulat
2 punast paprikat
400g purk purustatud tomatit
soola ja pipart
õli
Tee kanakoibadesse sisselõiked, maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannil õli ja prae kanatükid ümbertringi kuldseks. Tõsta kõrvale.
Kui pannile kogunes liigselt rasva, siis vala see ära ja jäta alles vaid umbes 1 spl jagu. Lisa pannile tükeldatud sibul, küüslauk, tomatid ja paprika ning prae, kuni viljad pehmenevad. Maitsesta soola-pipraga.
Pane nüüd ka kanakoivad uuesti pannile. Kata pann kaanega ning hauta mõõdukal kuumusel 15 minutit, kuni kana on läbinisti küps.
Serveeri näiteks riisiga.
allikas: nami-nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar