kolmapäev, 22. jaanuar 2014

Brasiilia kana

Mõni kindlasti taas imestab, kui alustan taas lausega "kiire ja lihtne õhtusöök", aga seda ta ju on. Palju ettevalmistada pole vaja, enamuse aja saab pannil ise hakkama. Kiire ja maitsev. Lõhnas ka imeliselt, nagu nii mõnedki mõista andsid, kui kõrvalt minu hilist lõunat jälgisid.



Vaja (4-le):
8 kanakoiba
3 küüslauguküünt
2 sibulat
2 punast paprikat
400g purk purustatud tomatit
soola ja pipart
õli


Tee kanakoibadesse sisselõiked, maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannil õli ja prae kanatükid ümbertringi kuldseks. Tõsta kõrvale.
Kui pannile kogunes liigselt rasva, siis vala see ära ja jäta alles vaid umbes 1 spl jagu. Lisa pannile tükeldatud sibul, küüslauk, tomatid ja paprika ning prae, kuni viljad pehmenevad. Maitsesta soola-pipraga.
Pane nüüd ka kanakoivad uuesti pannile. Kata pann kaanega ning hauta mõõdukal kuumusel 15 minutit, kuni kana on läbinisti küps.
Serveeri näiteks riisiga.

allikas: nami-nami


Kommentaare ei ole: