pühapäev, 13. veebruar 2011

Pastaroog aedviljadega killukese kanaga

Siit üks imemaitsev pastaroog aedviljadega, mis leidis tee meie lauale tegelikult juba reede õhtul, kuid eile lihtsalt polnud mahti blogida. Eeskuju sai võetud "Sööme silmadega" blogist, kuid viimasel hetkel otsustasin lisada juurde ka kanafileed. Avo ütles selle peale süües, et mis sa selle kanaga küll teinud oled et see nii mahlane välja tuli. Isegi ei tea mis selle tingis. Praadisin nagu ikka, kas mõjus siis kaste mis peale läks või õrnsoolamine, milles kanafilee ostes oli.



•200 g tagliatellesid
•400 g erinevaid külmutatud aedvilju
•2 dl piima
•1,5 sl jahu
•50 g riivitud juustu(kasutasin eelmisest roast allesjäänud Pilgrims Choice)
•õli
•soola-pipart, punet, basiilikut

Keeda tagliatelled soolaga maitsestatud vees al dente pehmeks. Prae kanafilee ning lisa aedviljad, maitsesta. Prae kuni aedviljad pehmed. Sega ühtlaselt kokku piim ja jahu, lisa juust ja tiba punet-basiilikut. Sega omavahel valmis tagliatelled ja kana-aedviljad, vala peale kaste ja kuumuta, kuni kaste pakseneb. Vajadusel maitsesta veel.

Kommentaare ei ole: