
4-le
1 kg kartuleid
1 viilutatud sibul
törts siidirt, veini, vett või puljongit
oliiviõli
soola, pipart
4 seakarbonaadi
100g kõvemat juustu (mina kasutasin Pilgrims Chioce cheddarit võib ka punast Goudat)
3 spl piima
1 sl täisterasinepit
Soojenda ahi 230 kraadini. Sega kartuliviilud, sibul, vedelik ja õli. Maitsesta. Vala kõik ahjupannile ja küpseta 20-30 minutit. Aseta maitsestatud karbonaadid kartulitele ja küpseta veel 10 minutit. Sega riivitud juust, piim ja sinep. Määri segu ahjust tulnud karbonaaditükkidele ja pista vorm 5 minutiks grilli alla(kuna minul gaasiahi, siis läks niisama tagasi ahju). Roog on valmis, kui juust lihatükkidel mullitab ja kartulid on krõbedad.
allikas "Oma Maitse retseptiraamat"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar