esmaspäev, 28. veebruar 2011

Penned tomati-tuunikalakastmega

Vahel on tore leida ka imelihtsaid retsepte, mille peale võiks ju isegi tulla, kuid ei. Argipäeva õhtul kiiresti valmiv ning maitsev roog sai leitud Sööme silmadega blogist ning peale pikka nädalavahetust maal just õige roog veel kiirelt enne pühapäevaõhtuseid lemmikuid. Ja maitsev oli ka, eriti värskelt valminuna.



Vaja läheb:

* 250g pastat
* oliivõli
* 1 sibul
* 2-3 küünt küüslauku
* 400g purustatud tomateid
* 0,5tl tšillimaitseainet
* 1tl suhkrut
* soola-pipart
* tüümiani, punet, basiilikut
* 170 g tuunikalakonserv, nõrutatud

Haki sibulad, küüslauk. Kuumuta sibul tilgas õlis klaasjaks, lisa küüslauk ja purustatud tomatid, suhkur, tšilli ja ürdid. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta madalal tulel umbes 5 minutit. Lisa tuunikala ja kuumuta kaste läbi. Samal ajal keeda pasta. Kui pasta ja kaste on valmis, sega need omavahel.

Kommentaare ei ole: