reede, 18. veebruar 2011

Reisi karma

Lootus oli suur, kui teadsime, et meie reisibüroo siis jätkab reise Egiptusesse juba sel nädavahetusel. Esmaspäeval ametlik teade, kolmapäeval saime dokumendid kätte, kuid kahjuks täna ennelõunal, ca 24H enne väljumist sain saatusliku kõne, kus teatati et väljumised siiski tühistatud. Samaaegselt oli ka büroo kodulehele info üles pandud. Tunne oli sant, kuna olime end täielikult häälestanud juba puhkuselainele ning ca 50 kraadivahega kliimaasse. Kui aus olla siis see permanentne -20C ja rohkemgi tüütab juba ära. Isegi kohvrid sai juba eile õhtul enam-vähem pakitud ning mõned üksikud asjad olid vaid tänase peale jäänud. Kuid, mis siis ikka. Kui ei siis ei. Vägisi ju lennukit väljuma ei pane ning kohalikke maharahunema panna ei saa. Täitsa huvitab juba, kas Eesti bürood üldse veel sel hooajal sinna reise jätkavad. Natuke kahtlen, kuna enamus on reisid edasi lükanud algusega märtsi keskpaika, kuid ega keegi ei tea vist enam mida teha.
Igatahes peame nüüd välja mõtlema, mis edasi, kas uus reis Türki, kinkekaart või raha tagasi. Kuna meie olime juba nagunii lunastanud reisi kinkevoucherite näol, siis tundub et kinekaart on ainus mis hetkel saame/tahame. Eks siis vaatame kevade-suvepoole, äkki saame sama büroo kaudu kuhugi Euroopa poole end sättida.

Aga ega loodus tühja kohta salli. Kui aus olla siis tegelikult oli selle nädala neljapäevaks selge, et minu kevad saab olema tihe reiside näol. Iga kuu kuni maini (ka) reis, ehk siis kokku 4 tükki kohe jutti, vaid 2-4 nädalaste vahedega.
Järjekord oleks siis olnud nii: Egiptus-Austria-Itaalia-Shotimaa.
Itaalia oli tegelikult juba siin vaikselt õhus natuke aega, kuid nüüd siis kindel minek ja lennupiletid ning ööbimine korraldatud. Seega aprilli lõpus veedan nädala juba loodetavasti ilusas kevadises Roomas. Järgmiseks sai Shotimaa kinnitatud, ning mai keskpaik siis mõnepäevane reis sinna ette näha. Kuid ega siis küll küllale liiga tee. Nii sain ootamatu kõne paar päeva tagasi ning pidin tundide jooksul andma oma "jah" sõna, et kas olen käpp või ei Austria suusareisile. No võimalus veeta 3 täispikka päeva Austria mägedes laua peal lustides oleks ju nagu minu teema:). Kõik kiitsid takka ja nii see nõusolek läkski teele. Igatahes ootan põnevusega.

Seega tihe saab see elu siin olema, mis sest et üks reis siis hetkel kukkus ära. Kuid see saab oma koha kindlasti muul ajal. Puhkus saigi edasi lükatud ning järgmine ,õnneks, lühike nädal saab veedetud tööl, kuid kodumaa sünnipäeva saab tähistatud pikemalt. 2,5 päeva tööl ja siis pikk nädalavahetus maal. Loodame vaid et see külm taandub, sest sellest on ikka räige kopp ees. Iga hommik vaatad kuidas termomeeter muudkui langeb, kuid välja on ju vaja minna ning läbi pakase ka tööle vaja jõuda.

Ja lubab ju eelolevaks nädalavahetuseks uusi külmarekordeid..grrrr...

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Mõtlesingi, et mis sul selle Egiptuse reisiga saab. Aga väga hullu ilmselt pole, kui mitu teist reisi on ees ootamas :) Mõnusad sihtkohad paistavad kõik.

Kati ütles ...

Kurb oli, oleks saanud siit rõvekülmast minema, kuid ega see egiptuse asendus ka kasutamata jää. Vaatame ja mõtlemegi siin, et kuhu minna ja millal. Valik just suur pole:(, aga võtame aega selleks.